Rutes i activitats

Què fer-hi. Rutes, gastronomia i llocs d’interès

Des del municipi de la Ràpita i les Terres de l’Ebre, a mig camí entre Barcelona i València, es poden fer tot tipus de rutes i activitats naturals, culturals i gastronòmiques ideals per a gaudir en família.

Visitant la Ràpita, on hi ha el port Delta Ebre Port, podràs gaudir d’un poble pesquer molt animat, de les seves platges amb vistes al delta de l’Ebre i de la seva espectacular gastronomia basada en el peix i el marisc.

Visita els vivers de musclos i degusta les ostres del delta de l’Ebre, cultivades a la badia del Fangar, unes aigües que li aporten una qualitat única.

Gaudeix dels increïbles paisatges que t’ofereix el Parc Natural del Delta de l’Ebre, acosta’t a les llacunes i contempla el seu paisatge, flora i fauna. Recorre el Delta, visita els seus petits pobles i cases típiques.

Viu una gran experiència visitant els cellers modernistes de la Terra Alta, com el del Pinell de Brai i el de Gandesa. Degusta els magnífics i guardonats vins blancs i negres de la Terra Alta. Et fascinaran.

A Horta de Sant Joan, un bonic poble de muntanya de la Terra Alta, pots visitar el Centre Picasso, amb una exposició dels quadres que aquest artista malagueny va pintar durant la seva estada a Horta de Sant Joan, l’ajuntament del segle XVI i altres edificis de l’època del Renaixement.

Visita Tortosa, la major ciutat i capital de la comarca del Baix Ebre. Ibers, romans, àrabs, jueus i cristians hi han deixat empremta. Visita el castell àrab de la Suda i els Reials Col·legis del segle XVI. A la vora del riu Ebre, la catedral de Santa Maria, d’estil gòtic, té una exposició per a visitants amb 200 obres d’art i elements històrics, incloent-hi importants pintures, escultures, tapissos i manuscrits medievals.

Miravet, Morella i Peníscola són altres poblacions plenes d’història que et recomanem visitar.

Visita les Terres de l’Ebre. Un escenari de somni a la Mediterrània.