Qui somDelta Ebre Port és un grup d’organitzacions: Ports de la Generalitat de Catalunya, Terres de l’Ebre, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i l’Ajuntament de la Ràpita.

Aquesta xarxa, que comprèn una autoritat portuària, les autoritats locals i les empreses de turisme, facilita la comunicació amb les companyies de transport marítim de passatgers, reuneix informació de diferents fonts i facilita els tràmits que puguin ser necessaris.

Delta Ebre Port arriba a la comunitat portuària internacional i associacions d’empreses del sector turístic (associacions minoristes, associacions hoteleres i de restauració, associacions culturals, etc.), amb les quals treballa regularment per millorar les opcions turístiques al sud de Catalunya i adaptar-les a les necessitats de les companyies de creuers pel que fa als seus ports d’escala.

L’objectiu principal de Delta Ebre Port és promoure el port de la Ràpita a la indústria dels creuers.

Les nostres activitats principals són:

L’assistència a les principals fires comercials de la indústria i als esdeveniments en l’àmbit europeu i internacional, incloent-hi Miami Seatrade Cruise Shipping, Seatrade Med, Seatrade Europa, Cimera Internacional del Creuer, etc.
L’organització de viatges de promoció per a la premsa especialitzada i per als representants de les companyies de creuers.
La producció i publicació de material promocional gràfic i audiovisual.
Les relacions públiques amb les empreses que ofereixen viatges a les nostres destinacions.
El seguiment i la consolidació de les relacions comercials amb els operadors de ports i línies de creuers a Europa i Amèrica.

Patrocinadors